Usó, Ramon, Gregori, Bayona, Boluda i Cerdà, Premis de la Crítica dels Escriptors Valencians

Aquests guardons reconeixen les millors obres publicades durant el 2018 i també han reconegut Miquel Gil amb el premi Difusió de la Literatura.

Vicent Usó, premi de la Crítica dels Escriptors Valencians
Vicent Usó, premi de la Crítica dels Escriptors Valencians

Els escriptors Vicent Usó, Ramon Ramon, Àngels Gregori, Maribel Bayona, Anna Boluda i Ximo Cerdà han estat guardonats amb els XXIX Premis de la Crítica dels Escriptors Valencians, que reconeixen les millors obres publicades durant el 2018. A més, Miquel Gil ha estat reconegut amb el premi Difusió de la Literatura.

La nit dels Premis de la Crítica, que atorga l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC), se celebrarà aquest divendres, 14 de juny, a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, en una vetlada en què homenatjaran l'escriptora Àngels Moreno Vercher.

La vicepresidenta de l’AELC a la Comunitat Valenciana, Gemma Pasqual, ha ressaltat que la literatura valenciana és "molt potent" i ha apuntat que les obres guardonades són "una clara mostra". "Triar mai és fàcil quan hi ha tanta qualitat en joc", ha sostingut.

Així mateix, ha recalcat la "força" d'aquesta literatura, tant en quantitat de llibres publicats com en la qualitat que se'ls reconeix.

També et pot interessar

stats