La UPV acull la segona edició del Congrés Internacional de Ciència, Feminisme i Masculinitats

Durant tot el cap de setmana s’han programat activitats per a aprofundir i aportar evidències científiques sobre feminisme i masculinitats.

Jornada del Congrés Internacional de Ciència, Feminisme i Masculinitats
Jornada del Congrés Internacional de Ciència, Feminisme i Masculinitats / Twitter: @cicfem

Aquest cap de setmana té lloc la segona edició del Congrés Internacional de Ciència, Feminisme i Masculinitats que acull la Universitat Politècnica de València (UPV).

El congrés, organitzat conjuntament per la UPV, l’Institut Enginy, la Universitat Internacional de València i el Grup de Dones Sherezade, té com a objectiu aprofundir i aportar evidències científiques sobre feminisme i masculinitats, un debat que en l’àmbit internacional cada vegada està més present, en el marc de la millora social i d’acord amb els principis ètics de la investigació.

Amb les diferents conferències i taules de debat es pretén visibilitzar les aportacions que tant dones com homes estan fent per a millorar la societat seguint les línies de treball marcades pels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides per a l’Estratègia 2030.

Aquest dissabte, entre altres activitats, destaquen el debat: “La llibertat de totes: requisit de la investigació feminista” i la conferència de clausura sobre la “Presència de la dona en les Ciències STEM” impartida per Silvia Rueda, directora i professora del Departament d’Informàtica de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE-UV) de la Universitat de València.

També et pot interessar

stats