La Universitat de València celebra la primera edició dels Premis Activa Música amb una marató de concerts

A la vetlada es podrà escoltar música pop, rock, punk i clàssica de la mà dels sis grups guardonats

Activa Música premia les iniciatives musicals de la comunitat universitària
Activa Música premia les iniciatives musicals de la comunitat universitària / Universitat de València

El Centre Cultural La Nau, a la ciutat de València, acull aquest dissabte a partir de les 20:30 hores la primera edició dels Premis Activa Música de la Universitat de València amb l'actuació dels projectes guardonats. Serà una marató de sis concerts, d'una duració total aproximada de tres hores, en què participaran els sis grups premiats: Gentil Ánima, el projecte Joves Promeses de la Música Clàssica, Santa Cecília, Pequeño Mulo & Charlie Milf, Aina Palmer i Braskabrass.

L'entrada a la marató de concerts és gratuïta amb inscripció prèvia. Així, l'actuació dels primers tres grups Activa Música Clàssica, es realitzarà a la Capella de la Sapiència entre les 20:30 i les 22 hores, i Activa Música Rock se celebrarà entre les 22 i 23:30 hores a la sala Matilde Salvador. En total, cada formació oferirà un programa aproximat de vint minuts.

Activa Música, promogut pel Vicerectorat de Cultura de la universitat, té com a objectiu fomentar i premiar les pràctiques i iniciatives musicals de la comunitat universitària.

També et pot interessar

stats