La Universitat Jaume I rep la medalla d'or de la ciutat de Castelló

L'Ajuntament ha concedit a l'UJI la distinció en reconeixement a la tasca en defensa del desenvolupament social de les comarques del nord.

L'alcaldessa, Amparo Marco, ha lliurat a la rectora de l'UJI, Eva Alcón la medalla d'or de la ciutat
L'alcaldessa, Amparo Marco, ha lliurat a la rectora de l'UJI, Eva Alcón la medalla d'or de la ciutat

 L'Ajuntament ha concedit la medalla d'or de la ciutat a la Universitat Jaume I. Una distinció amb què el consistori reconeix el treball realitzat per l'UJI en favor del desenvolupament socioeconòmic i cultural de les comarques del nord. L'acte s'ha celebrat aquest matí a la sala de plens de l'Ajuntament i coincideix amb les celebracions que fan a Castelló per a commemorar els 767 anys de la fundació de la ciutat pel rei Jaume I.

La rectora de la Universitat, Eva Alcón, ha rebut la medalla de mans de l'alcaldessa, Amparo Marco, amb l'assistència d'un centenar de personalitats de l'àmbit cultural, social i econòmic de Castelló.

Els 27 anys de vida li han valgut a la Universitat Jaume I aquesta distinció. I és que l'UJI ha sigut clau en el desenvolupament del nostre territori. Cal destacar que aquesta universitat és capdavantera en noves tecnologies i en el foment de projectes empresarials per a les generacions més joves, en espais dins del campus universitari com Espaitec.

La distinció també és signe de la bona relació que hi ha entre l'Ajuntament i la Universitat, segons ha manifestat en l'acte l'alcaldessa, Amparo Marco. També és l'agraïment de la ciutat a la medalla d'or que un dia la Universitat va concedir a l'Ajuntament pel suport de la institució al projecte educatiu de l'UJI.

També et pot interessar

stats