La Universitat Jaume I promociona la dansa contemporània entre la ciutadania

La institució obri una nova edició de l'Aula de Dansa per a tota classe de públic, que podrà matricular-s'hi a partir de demà dilluns.

Per a poder assistir-hi no és necessari formar part de l'alumnat de l'UJI
Per a poder assistir-hi no és necessari formar part de l'alumnat de l'UJI

A partir de demà, dilluns 10 de setembre, la Universitat Jaume I de Castelló obri la matrícula per a poder participar en l'Aula de Dansa. Una iniciativa que es du a terme en col·laboració amb l'Escola Municipal de Dansa de Vila-real.

Per a poder assistir-hi no és necessari formar part de l'alumnat de l'UJI. La inscripció està oberta a totes les persones que tinguen inquietud d'aprendre dansa contemporània.

Les classes s'impartiran de matí i van destinades preferentment a persones adultes. L'Aula de Dansa oferirà ballet contemporani, tallers coreogràfics, i d'altres modalitats de dansa.

A més, en l'Escola Municipal de Dansa de Vila-real ofereixen classes per a xiquetes i xiquets a partir de 3 anys. A banda, hi ha un grup de dance down i altres activitats com tallers de caps de setmana o les conegudes jam dances obertes a la música en directe. 

L'organització de l'escola ha fet un balanç positiu dels 7 anys de projecte. Consideren que era necessari que a les comarques de Castelló es pogueren oferir iniciatives innovadores com la Dance Down des d'una escola municipal i assequible a totes les butxaques.

També et pot interessar

stats