La Universitat d'Alacant acull el Congrés Internacional de l'Humor Verbal

La intel·ligència artificial o l'educació lingüística són alguns dels temes que s'hi tractaran.

La Universitat d\'Alacant acull el Congrés Internacional de l\'Humor Verbal
La Universitat d'Alacant acull el Congrés Internacional de l'Humor Verbal

La Universitat d'Alacant acull des d'aquest dimecres i fins divendres el Congrés Internacional sobre l'Humor Verbal que tracta principalment la intel·ligència artificial, el gènere, l'educació lingüística o les diferencies col·loquials entres homes i dones.

Es preveu que assistisquen al congrés els màxims exponents de la investigació sobre l'humor verbal a escala mundial que participaran en els cinc plenaris que hi ha previstos per a parlar sobre l'humor i el gènere, els elements lingüístics de l'humor, l'ensenyament de llengües i l'humor, l'humor i la ironia, l'humor i els discursos digitals o l'humor i el tabú. També hi ha prevista una taula redona sobre els límits de l'humor amb la participació de 5 humoristes com l’humorista gràfic del diari 'Información', Enrique Pérez.

Els participants en el congrés venen de 37 països diferents dels 5 continents i l'organització ha estat a càrrec de la catedràtica de Llengua Espanyola de la UA, Leonor Ruiz, que dirigeix un grup d'investigació sobre l'humor i la ironia des de l'any 2002 amb projectes ben interessants.

El congrés es complementa amb l'exposició que ha coordinat Enrique Pérez: "Antologia de l'humor social", que recull una selecció de les obres exposades els últims 19 anys en la Mostra d'Humor Social de la Universitat d'Alacant. Finalment, també hi haurà una xarrada entre còmics i una nit de monòlegs al paranimf de la UA.

També et pot interessar

stats