Una rèplica d’Aitana amb l'estil de 'Las Babys', la nova Nancy de Famosa

La joguetera, amb seu a Alacant, assegura que la cantant s'ha convertit en la primera celebritat amb nina pròpia

Imatge d'arxiu de la Nancy d'Aitana
Imatge d'arxiu de la Nancy d'Aitana / Famosa

La joguetera Famosa ha llançat al mercat una Nancy que replica la popular artista Aitana, vestida amb un conjunt idèntic al que llueix en el senzill Las Babys, inclòs en l’àlbum que acaba de publicar, Alpha. Segons fonts de la companyia, que té seu a Alacant, la cantant catalana s'ha convertit en la primera celebritat amb nina pròpia, que ix amb el lema "Nancy, un dia sent Aitana". 

Aquesta edició especial pretén homenatjar la cantant, que és ja una icona per a la seua generació, en un moment clau i de transició creativa per a Aitana, materialitzat en el seu nou disc, que ha vist la llum fa tan només cinc dies.

La vestimenta de la nina està composta per un top blau, uns pantalons amples negres decorats amb estreles platejades i el logo d’Alpha. Inclou unes botes negres i com a complements unes grans arracades i un collaret. A més, la nina es presenta amb trets i pentinat que imiten els de l'artista, amb cabells curts amb serrell en color castany fosc.

“Estem especialment emocionats amb aquest llançament d'Aitana by Nancy, que arriba just quan compleix 55 anys", ha assenyalat la directora de màrqueting de Famosa, Irene Sotillo, que ha afegit que la popular nina alacantina "és l'amiga dels xiquets i xiquetes i Aitana és un referent per a molts d'ells, que ara podran compartir jocs amb la seua ídol musical”.

Aitana ha escollit València com a ciutat on iniciar la gira d’Alpha. La Ciutat de les Arts i les Ciències acollirà aquest diumenge a partir de les 21:00 hores l’espectacle en què, tal com va anunciar la cantant a través de les xarxes socials, el dress code serà vestir-hi de rosa. 

També et pot interessar

stats