Una obra de teatre sobre la tolerància i la diversitat

La tolerància i la diversitat vista des de la igualtat són les receptes de Les set diferències, al Teatre Talia.

Una escena de l'obra Les set diferències
Una escena de l'obra Les set diferències

L'obra Les set diferències, que combina realitat i ficció, està adreçada al públic infantil i al professorat. La tolerància i la diversitat vista des de la igualtat són les receptes d'aquesta representació teatral que espera rebre més de 25.000 espectadors.

Sobre l'escenari, dos intèrprets valencians junt amb altres de diverses nacionalitats com el Perú, Guinea Equatorial, la Xina i Bangladesh són la mostra viva de la diversitat. Pells blanques, negres i roses. Europeus, africans i asiàtics que representen, en definitiva, una barreja de llengües, costums i maneres de viure i entendre la vida.

Durant 60 minuts els actors interactuen amb diversos objectes, entre els quals destaca la caixa: n'hi ha un fum repartides per tot l'escenari per a simbolitzar els conceptes de viatge, mudança, abandonament de la terra estimada i altres sentiments que caldrà anar descobrint. Josep Policarpo, director artístic , s'ha mostrat més que satisfet per la resposta de públic, però sobretot per la complicitat que es crea entre professors i alumnes

Com la vida mateixa

Les set diferències arreplega les històries reals dels actors que actuen sobre l'escenari. Es tracta del primer muntatge de la companyia valenciana El Pont Flotant adreçat al públic infantil. Els seus espectacles sempre tenen un component humà, social i, en algunes ocasions, autobiogràfic.

Aquesta representació és pot veure des del 26 de març al Teatre Talia en dues representacions matinals entre setmana pensades per al públic escolar. Els diumenges l'obra esta oberta a la resta de públic, en sessió vespertina . L'obra estarà en cartell fins al 6 de maig. Tot i que els actors paren per Setmana Santa i Pasqua, tornaran a pujar el teló el 10 d'abril. 

Les set diferències està produïda pel Teatre Escalante i és el primer muntatge de la companyia valenciana El Pont Flotant.

També et pot interessar

stats