Una jove de Castelló llança un micromecenatge per a estudiar el grau en Violí a Nova York

Marta Encarnación Garrido necessita vora 25.000 euros per a completar la beca que li atorga la Manhattan School of Music

La violinista Marta Encarnación Garrido durant un assaig / À Punt NTC
À Punt NTC
Anna Verge @apuntnoticies
13 de maig 2022 - 17:31 Actualitzat: 15 de maig 2022 - 17:19

“Sabia el cost que tenia, però no anava a renunciar de cap manera al meu somni, que és seguir formant-me en violí”. Marta Encarnación Garrido, amb només disset anys, viu lligada al seu instrument i ara necessita l’ajuda de la ciutadania per a continuar la seua formació. 

La jove artista de Castelló (Ribera Alta) ha sigut admesa per a cursar el grau universitari en Violí Clàssic a la Manhattan School of Music de Nova York (EUA), però necessita vora 25.000 euros per poder cursar els seus estudis, una quantitat que els seus familiars no poden sufragar. El grau té un cost de 50.000 euros, però la beca que li atorga la universitat només cobreix la meitat del preu.

Per tal d’aconseguir-ho, Marta ha obert un micromecenatge en què demana tot tipus de col·laboració ciutadana i de les institucions. Ara per ara, ha aconseguit recaptar poc més de 10.000 euros, que se sumen als 5.000 que li ha concedit l’Ajuntament de Castelló. 

En declaracions a À Punt Notícies, Marta ha explicat que el seu amor pel violí va començar amb cinc anys i, des de llavors, no ha deixat de tocar-lo. “Vaig trobar en el violí un so íntim. Em va arribar molt a l’interior”, afirma.

“Espere i desitge de tot cor que el fervor i entusiasme m'ajuden a sol·licitar i aconseguir màxima difusió perquè el meu missatge arribe lluny”, ha manifestat.

També et pot interessar

stats