Una fotògrafa d’Oriola edita el primer llibre sobre 'knolling' en castellà

Aquesta tècnica fotogràfica consisteix a crear composicions cridaneres mitjançant objectes quotidians

'Knolling'

Coneixes el knolling? És l’art de les coses perfectament organitzades. Un vessant de la fotografia que dona com a resultat peces extremadament atractives com les que realitza la fotògrafa d'Oriola Pati Gagarin, convertida en referent d'aquesta pràctica en les xarxes socials.

Aquest tipus de fotografia consisteix a aconseguir composicions cridaneres i crear bellesa mitjançant objectes quotidians perfectament ordenats. I malgrat que sembla senzill d’aconseguir, demana un bon mètode d’organització perquè les línies han de ser rectes i els angles, de 90 graus. 

A Pati li agrada molt l’orde, i per això ha aconseguit que el knolling siga una part més de la seua faena amb la qual, diu, se sent molt connectada. A més, assegura que aquest tipus d'organització ajuda a reduir l'estrés i que és molt terapèutic.

¡Todo en orden! El arte del knolling, és el títol del llibre que Pati està acabant d'editar i que pròximament eixirà a la venda. Serà el primer llibre en castellà que parle d'aquesta habilitat.

També et pot interessar