Una falla denuncia una arreplega de fons fraudulenta al seu nom per a afectats per l’incendi

Segons el regidor de Falles, Santiago Ballester, la policia ha detectat diverses estafes semblants en els últims dies

Estructura de l'edifici incendiat de Campanar
Estructura de l'edifici incendiat de Campanar

La falla Pius XI - Fontanars de València ha denunciat una arreplega de fons fraudulenta per persones que han utilitzat el nom de la comissió sense el seu coneixement ni consentiment per a vendre polseres, suposadament en benefici dels afectats per l'incendi de Campanar.

Així ho ha posat de manifest una representant de la comissió durant l'assemblea de presidentes i presidents de falla de febrer, aquest dijous. El col·lectiu fester ha presentat una denúncia davant de la Policia Nacional, ha advertit que aquesta suposada venda de polseres és “totalment falsa”.

A més, ha denunciat l'ús del nom de l'associació cultural Falla Pius XI sense el “coneixement i consentiment” de la comissió, que també ha difós aquesta acció fraudulenta en els seus perfils en les xarxes socials.

El president de la Junta Central Fallera (JCF) i regidor de Falles, Santiago Ballester, ha advertit que durant aquests últims dies la Policia ha detectat “diverses estafes” d'aquest tipus, i ha demanat anar amb compte, al mateix temps que ha oferit la col·laboració de la JCF.

El col·lectiu faller de la ciutat de València s'ha bolcat des de dijous passat a prestar ajuda i atenció als afectats per l'incendi de Campanar, que es va saldar amb la mort de deu persones.

Nombroses comissions han impulsat en l'última setmana recollides d'aliments, roba i altres objectes, a més de recaptar fons econòmics per a les famílies que han perdut la casa i els objectes personals.

També et pot interessar

stats