Una botiga valenciana ofereix dos milions d’euros per una carta única d'El Senyor dels Anells'

Pertany a un joc de cartes que mou milions d’euros a l’any i que genera expectació entre aficionats de tot el món

Una botiga valenciana ofereix fins a dos milions d'euros per aconseguir una carta exclusiva de Magic / À Punt NTC

El Magic, un joc de cartes que mou milions d'euros a l’any, ha generat expectació entre els més aficionats de tot el món, que estan pendents d'una joia. Es tracta d’una carta única, d'El Senyor dels Anells, que ha d'eixir a la venda amb una particularitat que la diferencia d'altres iguals que ja estan en el mercat: aquesta està editada amb el text en llengua èlfica. Abans que isca al mercat, ja hi ha ofertes de compra: la més alta, de dos milions d'euros, és valenciana. 

En concret, l’oferta ha eixit del negoci Gremio de Dragones, la botiga de jocs de rol més antiga d’Espanya. El gerent i propietari, Francisco Rubio, ha explicat que fins ara la carta més buscada era un Black Lotus d’Alfa, que s’havia venut per 450.000 euros. “Hem oferit dos milions, que no és el doble, sinó més, perquè ells parlen de dòlars i nosaltres d’euros. I a banda, oferim viatge, estada i com a valor especial, la paella valenciana”, ha explicat Rubio.

Magic és una barreja de l'estratègia dels escacs i l'estadística del pòquer. És un univers de trenta anys i les diverses col·leccions que s'han anat emetent han anat pujant de valor. Un jugador de bàsquet nord-americà ha oferit 150.000 dòlars per l'anell únic. L'endemà, un col·leccionista augmentà l'aposta a un milió de dòlars.

La partida per a trobar l'anell únic tot just ha començat. Durant aquest cap de setmana podria haver eixit. O potser no eixirà fins d'ací a alguns mesos, o tal vegada no eixirà mai. Tot forma part de la incògnita del joc.

També et pot interessar

stats