Una ‘balena’ nada a la piscina de la Jana

Una estudiant decora la piscina de la Jana dins de la campanya ‘Art al carrer’ que pretén millorar els espais urbans de la localitat.

Així ha quedat la piscina de la Jana després de la intervenció que ha fet l’estudiant de Belles Arts Marta Cervera.

Art per a posar en valor els espais quotidians. Aquest és l’objectiu d’una beca que atorga per tercer any consecutiu l’Ajuntament de la Jana, a la comarca del Baix Maestrat. Es denomina Art al carrer i en les dues edicions anteriors s’hi van fer pintures artístiques a la pista d’estiu i al mur de l’escola pública. Totes tres intervencions artístiques les ha fetes l’estudiant Marta Cervera, que és veïna del municipi, i enguany ha decorat la piscina municipal.

Cervera, que ja ha acabat Belles Arts i ara estudia restauració, ha destacat que en aquesta ocasió volia dibuixar una temàtica relacionada amb el fons marí. “Vaig presentar un esborrany amb diversos animals marins i una gran balena, i va agradar molt. Ara tot el món pot veure la meua idea als murs de la piscina”, ha explicat l’artista, que assegura que aquesta beca és un incentiu per a continuar creant.

Per la seua part, el regidor de Desenvolupament Rural, Àlex Vilanova, ha subratllat que han aprofitat les obres de millora a la instal·lació esportiva perquè l’estudiant hi plasme la seua obra. Segons ha dit el regidor, “es tracta d’incentivar els joves creadors de la localitat perquè puguen expressar les seues inquietuds artístiques, alhora que millorem un espai municipal i el fem més atractiu tant per al veïnat com per als visitants”. 

Les obres han consistit en l’adequació dels vestuaris amb el canvi de la distribució i la millora de tot l’espai per a oferir una major comoditat als usuaris. I, a més a més, ara amb l’oportunitat de gaudir de l’obra artística de Marta Cervera.

També et pot interessar

stats