Un valencià, precandidat als Premis Goya del 2020, en la categoria de millor so

L'alcoià Adrià Sempere ha optat tres vegades a una estatueta. Enguany hi competeix amb la pel·lícula ‘Atrevimiento’.

Cartell de la pel·lícula ‘Atrevimiento’
Cartell de la pel·lícula ‘Atrevimiento’

El valencià Adrià Sempere, veí d'Alcoi, ha quedat nominat als Premis Goya del 2020 en la categoria de millor so per la pel·lícula Atrevimiento, dirigida per Fernando Alonso y Frías. El llargmetratge el van rodar a Alcoi el 2016, i ara ha fet el primer pas per a estar en la carrera dels premis més prestigiosos del cinema espanyol. L'han nominat en 14 candidatures, entre altres a millor pel·lícula.

Atrevimiento conta la història d'un equip de rodatge cinematogràfic a les instal·lacions d'una antiga universitat sense ús actual. Els problemes i desacords fan pujar la tensió entre els membres de l'equip.

És la tercera candidatura de Sempere en els Premis Goya. Ja la va obtindre l'any 2015 amb la pel·lícula Operasiones Espesiales i el 2017 amb el documental Proyecto USA. En ambdues ocasions també va ser en la categoria de millor so.

A la 34a edició dels Premis Goya opten un total de 146 pel·lícules, que es van estrenar a Espanya entre l'1 de gener i el 31 de desembre del 2019. Serà el 2 de desembre quan l'Acadèmia donarà a conéixer els nominats definitius.

També et pot interessar

stats