Un valencià aconsegueix enganyar dos dels millors mags del món a Las Vegas

L’il·lusionista Adrián Carratalá s’ha proclamat guanyador del programa de televisió 'Penn & Teller Fool Us' als Estats Units.

Un valencià aconsegueix enganyar dos dels millors mags del món a Las Vegas
Un valencià aconsegueix enganyar dos dels millors mags del món a Las Vegas

El mag i inventor petrerí Adrián Carratalá, dues vegades campió d’Espanya de màgia i col·laborador del programa d’À Punt Magnífics, ha participat en el prestigiós concurs de televisió Penn and Teller Fool Us, de la cadena estatunidenca CWTV. 

El programa es grava a Las Vegas i és presentat per la famosa actriu Alyson Hannigan, coprotagonista de sèries com: Buffy Cazavampiros, o Cómo conocí a vuestra madre. En el jurat es troben Penn Jillete i Raymond Joseph Teller, més coneguts com el duo Penn & Teller, dos dels millors mags del món amb més de 40 anys de trajectòria i aparicions en nombroses sèries de televisió: Friends, The Simpsons, Modern Family, o The Big Bang Theory. 

En cada episodi, cinc il·lusionistes de tot el món presenten els seus trucs originals, amb l’objectiu que la parella de mags del jurat no siga capaç de descobrir com s’ha fet. Segons dades de la cadena, dels més de 350 mags que han passat pel programa en les seues sis temporades, només el 15% ha aconseguit enganyar el jurat i Adrián Carratalá ha sigut un d’ells i per això ha obtingut el guardó Fooler.

Per a arribar a Las Vegas, Carratalá va haver de superar un càsting que es va fer el mes de setembre passat de 2018 a Vitòria. “Encara que gaudisc més del teatre, com a professional era la meua obligació no deixar passar una oportunitat així”, explica l’artista. El seu episodi es va gravar el mes de març passat i ha sigut emés als Estats Units el 15 de juliol. Encara que no estarà disponible a Espanya fins d’ací a uns mesos, els teleespectadors espanyols poden gaudir de les dues primeres temporades del programa en la plataforma Netflix. 

Com a part del premi, en setembre el mag de Petrer tornarà a Las Vegas per a actuar en directe al costat de Penn & Teller en el seu xou de capçalera del Rio All-Suite Hotel & Casino.

També et pot interessar

stats