Un dels principals influenciadors del món àrab, en primera fila de l'última mascletà de les Falles

El libi Mohamed Alselini, conegut com a Rahalista, compartirà l'experiència entre els 1,6 milions de seguidors que té en les xarxes socials

El youtuber Mohamed Rahalista, càmera en mà, en primera fila de la mascletà
El youtuber Mohamed Rahalista, càmera en mà, en primera fila de la mascletà / À Punt NTC

En primera fila, entre els més matinadors per a la mascletà de Sant Josep, les càmeres d'À Punt han descobert Mohamed Alselini. Armat amb una càmera rèflex i un mòbil, Alselini no ha parat de fer-se selfies des de poc abans del migdia, situat en un lloc privilegiat per a contemplar l'últim espectacle pirotècnic diürn de les Falles 2024. El seu nom i l'àlies de Rahalista, que fa servir en les xarxes socials, potser no diran molt al públic occidental, però sí als internautes àrabs i del Magreb. Perquè el jove, d'origen libi, és una de les referències principals de la revolució digital als països musulmans. Un influenciador amb 1,6 milions de seguidors en Youtube i 714.000 en Instagram que ha volgut posar l'atenció en les Falles de València.

"No hi ha una altra ciutat que tinga un espectacle com aquest. Volia veure una cosa especial i aquesta ho és" ha explicat Alselini en una barreja de castellà amb anglés per als informatius d'À Punt. Assegura estar preparat per a experimentar les vibracions que promet la primera fila de la mascletà, malgrat que siga la seua primera vegada. "Diuen que és very big", ha comentat amb un somriure abans del seu bateig de foc entre els masclets i carcasses de la Pirotecnia Mediterráneo.

"Faig vídeos sobre cultures, tradicions, la gent", detalla Alselini, que ja ha mostrat des de les xarxes alguns atractius turístics de països com Mèxic, l'Argentina, Colòmbia, Rússia o Itàlia. L'espectacle pirotècnic d'aquest dimarts, un dels més intensos de les festes josefines, assegura des de hui a les Falles de València un lloc preferent entre els vídeos de l'influenciador libi.

També et pot interessar

stats