Un llibre fet pels alumnes d'un col·legi de Quart de Poblet ensenya la xicalla a valorar l'aigua

Un professor de primària i el seu alumnat han creat aquest llibre amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua.

Els alumnes d'un col.legi de Quart de Poblet i el tercer millor docent d'Espanya creen un llibre sobre el valor vital de l’aigua | Europa Press
Els alumnes d'un col.legi de Quart de Poblet i el tercer millor docent d'Espanya creen un llibre sobre el valor vital de l’aigua | Europa Press

Un professor de primària i el seus alumnat han creat 'Las aventuras de Chip y Chap en el Libro del Agua' per a ensenyar la xicalla a valorar aquest recurs des de menuts amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua.

El llibre, escrit i il·lustrat per 27 alumnes de 4t de Primària de 9 i 10 anys del Col·legi Sant Enrique de Quart de Poblet i que s'ha desenvolupat al llarg de tot un any, narra les aventures de les gotes d'aigua Chip i Chap. Des que ixen de l'oceà fins que arriben a les aixetes de les cases, aquestes particulars protagonistes ensenyen d'una manera gràfica i senzilla què és el cicle de l'aigua i perquè és vital per al planeta.

Aquest projecte ha sigut dirigit pel Francesc Vicent Nogales, nomenat tercer millor docent d'Espanya en els últims Premis Educa Abanca 2018 per la seua metologia d'aprenentatge que es basa en la utilizat dels coneixements i que fomenta la participació de la família. 

Dirigit a la comunitat educativa, el volum proposa, a més, curiosos experiments per a aprofitar fins a l'última gota d'aigua i fins i tot excursions, per a fomentar la participació de les famílies i l'educació en valors.

El llibre ha sigut editat per l'empresa valenciana esferic better things, especialitzada en campanyes de sostenibilitat, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Quart de Poblet. 

També et pot interessar

stats