Un llibre descobreix el Parc Natural de la Serra Gelada

L'obra pretén mostrar la riquesa i els valors d'aquest entorn natural situat entre les badies de Benidorm i l'Alfàs-Altea.

Imatge de la presentació del llibre
Imatge de la presentació del llibre / Ajuntament de Benidorm

Una obra coordinada pel professor de fotografia artística de l'Escola d'Art Superior de València Jaume Fuster mostra l'entorn del parc natural la Serra Gelada que, situat entre les badies de Benidorm i l'Alfàs-Altea (Marina Baixa), és un dels exemples més singulars de serralada litoral valenciana. El llibre recopila les imatges de l'exposició homònima que es pot visitar al Museu Boca del Calvari de Benidorm fins el pròxim 11 de juny. 

Parc Natural de la Serra Gelada. Les llums de l'abisme és una obra coral i multidisciplinar fruit de 15 anys de treball del seu coordinador, segons ha explicat l'alcade de Benidorm Toni Pérez en la presentació del llibre. L'edil benidormer ha remarcat que el llibre mostra públicament la gran riquesa i valor del que és Benidorm com a poble. El parc natural marítim-terrestre de la Serra Gelada, el primer de la seua categoria, abasta una superíficie total de 5.564 hectàries de gran valor ecològic i ambiental, un 88 per cent de les quals corresponen al medi marí. 

En l'edició de l'obra han col·laborat els ajuntaments de Benidorm i l'Alfàs del Pi, la Fundació Frax, l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, el Jardí Botànic de la Universitat de València i la Diputació d'Alacant.  

També et pot interessar

stats