‘Açò és un destarifo’, el més guardonat als Premis d'Actors i Actrius Valencians

Àngela Castilla ha rebut el Premi Narcís en reconeixement pel seu treball interpretatiu.

L’acte que ha tingut lloc a La Rambleta, també ha servit per celebrar el Dia Mundial del Teatre i el 30 aniversari de l'AAPV.

La gala d'entrega de premis de l'Associació d’Actors i Actrius Professionals Valencians (AAPV), que ha tingut lloc aquest dimarts a La Rambleta de València i ha pogut ser vista per À Punt Mèdia, ha guardonat les millors interpretacions masculina i femenina d’audiovisual, doblatge i teatre. Àngela Castilla ha rebut el Premi Narcís en reconeixement pel seu treball interpretatiu.

L’acte també ha servit per celebrar el Dia Mundial del Teatre i el 30 aniversari de l'associació. Verònica Andrés i Laura Pellicer han sigut les guanyadores dels premis a la millor interpretació femenina d'audiovisual i d'actriu revelació, per les seues aparicions en el programa propi d'esquetxos, Açò és un destarifo

El premi a la millor interpretació masculina d'audiovisual ha sigut per a Pau Gregori per Paella today, amb participació d'À Punt. El doblatge de Iolanda Muñoz i Miquel Viñoles també ha sigut premiat per l'AAPV per dos continguts més que s'emeten en casa com son Les dones de Bletchley i Visca el Rei Julien

Els premis a la millor interpretació teatral han sigut per a Resu Belmonte per Joc de xiquetes i per a Enric Benavent per Faust. Per últim, el guardó a l'actor revelació ha sigut per a Guille Zavala, per El jardí dels cirerers, La vaca que riu i Tourmalet.

També et pot interessar

stats