'Umbral', la història més longeva d'Hongaresa Teatre arriba al Talía de València

La companyia valenciana representarà aquesta comèdia de Paco Zarzosa fins al 28 de març.

'Umbral', la història més longeva d'Hongaresa Teatre arriba al Talía de València

La companyia valenciana Hongaresa de Teatre representa Umbral, una comèdia que Paco Zarzoso va escriure fa 27 anys. Ara li ha afegit una escena per la pandèmia. Representada en teatres de Xile, l'Argentina, el Brasil o Colòmbia, els amors contrariats són el tema estrela d'aquesta història universal que estarà en el cartell al Teatre Talia de València fins al 28 de març.

Cinc escenes, una parella i cinc espais insòlits: un escorxador o fins i tot un porter automàtic que prenen la forma i el cos del teatre àcid. Umbral beu del cinema clàssic del genial guionista i director Billy Wilder.

La història més longeva de la companyia valenciana Hongaresa de Teatre també l'han representada altres productores, l'han dirigida altres mans i l'han interpretada en altres idiomes. L'obra, que beu directament del cinema clàssic del genial guionista i director Billy Wilder, s'ha endut el premi Max Aub, el guardó Marqués de Bradomín i l'Enrique Lllovet.

El muntatge, que fa quasi tres dècades que roda pel món, ara incorpora un nou escenari. Amb el rerefons d'una pandèmia, s'afegix una història més d'amors impossibles i qui sap si esta vegada el llindar que separa dos mons, acaba tombant-se.

També et pot interessar

stats