'En tu seno, algo más que rosa' un còmic per a finançar la investigació contra el càncer de pit

Porta del còmic 'En tu seno'

En el projecte col·laboren 27 professionals de la il·lustració.

Maje Jorge
07 d'abril 2021 - 22:50 (Actualitzat: 09 d'abril 2021 - 16:21)

Conscienciar sobre la importància del finançament en la investigació del càncer de pit és l'objectiu del còmic 'En tu seno, algo más que rosa'. Un projecte finançat per mitjà d'una campanya de micromecenatge en Verkami en què l'editorial PostalKids col·labora amb En tu seno, una associació que lluita per a aconseguir finançament per a la investigació del càncer de pit.

La finalitat és crear un llibre que mitjançant la il·lustració conte milers de històries de dones, i les seues famílies, que han viscut tots els processos de la malaltia.

A aquesta iniciativa donen suport Álvaro Pons, amb la càtedra de còmic de la Universitat de València, el Col·legi Oficial de Metges de València, l'Institut Incliva o la doctora Ana Lluch que, a més, protagonitza una de les històries. En la creació del projecte participen un total de 27 professionals entre els quals es troben noms del món de la il·lustració com ara Paco Roca, Sento Llobell, Álex Muñoz, David Rubín, Paula Bonet, Laura Pérez, Ana Penyas, Ana Oncina, Oh Carool, Lola Vendetta o Beatriz Adela, entre altres.

El projecte estarà actiu fins al 7 de maig.

També et pot interessar