El Truenorayo Fest 2021 ja està en marxa

Artistes emergents com Semana Santa i Luna Valle comparteixen cartell amb figures de llarga trajectòria, com Javiera Mena o Las Dianas 

Ja ha començat el Truenorayo Fest 2021 / À Punt NTC

Ja ha començat el Truenorayo Fest 2021, un festival de música i il·lustració que se celebra a València, organitzat per dones, i que reivindica el paper de la dona i el col·lectiu LGTBI en l'escena cultural.

À Punt ha parlat amb algunes de les artistes que participen en aquesta edició, que té lloc a la sala valenciana La Mutant. Roser i Iván, part del grup emergent Semana Santa, expliquen que formar part d’aquest festival els ha suposat una gran projecció i una oportunitat perquè els conega més gent. A més, la premissa del festival de donar més espai a les dones i al col·lectiu LGTBI del que solen tindre a la resta els encanta, asseguren. 

Per la seua part, la jove valenciana Luna Valle, reconeix que està molt feliç de poder tocar en la seua ciutat i que s’ha sentit molt acollida pel festival. Aquest divendres de vesprada serà la primera en tocar i ho farà aseguda en terra com si fos a la seua habitació, ha adelantat a À Punt. 

Twin, Javiera Mena o Las Dianas completen el cartell d'este festival que no deixà de celebrar-se ni en pandèmia. Enguany l'aforament serà del 75% i les entrades ja s'han exhaurit.

També et pot interessar