El Trovam converteix Castelló en punt de trobada del sector musical

À Punt és el mitjà oficial de la fira valenciana de la música, que s’inaugura aquest dijous.

Un dels concerts del Trovam que se va celebrar en una edició anterior
Un dels concerts del Trovam que se va celebrar en una edició anterior / IVC

Castelló es converteix fins dissabte en punt de trobada dels agents del sector musical. La ciutat acull la huitena edició de la Fira Valenciana de la Música Trovam – Pro Weekend, que també preveu 36 actuacions musicals. En totes les activitats s’adoptaran les mesures preventives a què obliga la situació sanitària actual i moltes es retransmetran en directe a través d’internet.

La Fira, que ja s’ha consolidat com el certamen professional més important de la Comunitat Valenciana, servirà d'escenari perquè bandes majoritàriament valencianes, però també d'altres punts de l'Estat i de l'estranger, mostren les seues últimes creacions.

A més, els treballadors de l’àmbit musical debatran sobre la situació actual i els reptes de futur que se li presenten a aquesta indústria, especialment davant de l’actual pandèmia. Així mateix, s'impartiran nombrosos tallers pràctics.

Aquest dimecres han tingut lloc les primeres activitats de l’edició d’enguany d’aquesta fira, com l’assemblea del Circuit Cultural Valencià, però la inauguració oficial tindrà lloc aquest dijous. Aleshores, entre les activitats que han alçat més expectativa, es troben els nominats als Premis Carles Santos de la Música Valenciana, que es faran públics aquest dijous al migdia.

À Punt, mitjà oficial

À Punt, per la seua banda, és el mitjà oficial d’aquesta fira de la música valenciana. Per això, diversos programes faran una cobertura especial. El Teatre Principal de Castelló es convertirà en l’Escenari À Punt i la televisió autonòmica emetrà en diferit quatre concerts del Trovam, mentre que el programa radiofònic ‘Territori sonor’ estarà en el Trovam des de demà dijous fins al dissabte 14 de novembre en el seu horari habitual.

També et pot interessar

stats