'La trinxera', segon single d'Smoking Souls

'Translúcid' és el cinqué àlbum destudi del grup valencià Smoking Souls

Després de revolucionar les xarxes amb 'Volves de neu', els pegolins Smoking Souls presenten un altre avançament del nou disc. 'La trinxera' és el segon single del grup, que arriba acompanyat d'un altre videoclip molt cinematogràfic que ha dirigit Pau Berga, amb producció de Tresdeu Media.

A mig camí entre la senzillesa i la depuració estètica en què està treballant Smoking Souls, aquest vídeo construeix tot un relat emotiu al mateix temps que intens, que ens trasllada a obres daltres cineastes europeus com Bergman i Tarkovski. Amb una atmosfera visual nòrdica que ja van mostrar en el primer clip, La trinxera conta la història duna jove malalta que busca la curació a la pròpia malaltia. Un paral·lelisme, un rerefons, que ens fa adonar-nos de la importància de lautoestima i del suport dels altres en cada pas que fem, especialment quan travessem els moments més dolents de la nostra vida.

El disc complet, Translúcid, veurà la llum el 22 de novembre i s'han anunciat les primeres parades de la gira per on passarà Smoking Souls, com ara Ondara (1 de febrer de 2020), Alacant (14 de febrer) i València (16 d'abril).

Pots descobrir el single complet de 'La trinxera' ací.

També et pot interessar

stats