'La trinchera infinita' mamprén la carrera cap als premis Oscar

L’Acadèmia de cine ha escollit la producció dirigida per Arregi, Garaño i Goneaga com a aspirant a la millor pel·lícula internacional.

L'actor Antonio de la Torre en una de les escenes de 'La trinchera infinita'
L'actor Antonio de la Torre en una de les escenes de 'La trinchera infinita' / Europa Press

La trinchera infinita, dirigida pels bascos Aitor Arregi, Jon Garaño i José Mari Goenaga, és l’aspirant espanyola a millor pel·lícula internacional dels Oscars. L’actriu Susi Sánchez ha desvetlat aquest dimarts que la producció que protagonitzen Belén Cuesta i Antonio de la Torre ha sigut l’escollida per l’Acadèmia de Cine per a competir per l’estatueta de Hollywood.

D’aquesta manera, la cinta que aborda la història d’amor d’una parella obligada a viure amb por per la repressió del franquisme, ha aconseguit imposar-se a El hoyo, de Galder Gaztelu-Urrutia, i Lo que arde d’Oliver Laxe, que eren les altres dues produccions que aspiraven a representar Espanya en els Oscars.

Dos dels directors que firmen la cinta, Garaño i Goenaga, no serà la primera vegada que s’il·lusionen amb la possibilitat d’aconseguir un premi Oscar. Ja ho van experimentar amb Loreak, el 2016, encara que en aquella ocasió no va superar el primer filtre de l’acadèmia de Hollywood. Els Oscars es lliuraran el pròxim 25 d’abril.

També et pot interessar

stats