Tretze produccions competeixen en la secció oficial de Websèries de Cinema Jove

El Centre Octubre de Cultura Contemporània acull un programa d’activitats que comença aquest dissabte.

Fotograma de 'Profile' (Timur Bekmambetov, 2018), pel·lícula amb què comença la jornada d'aquest dissabte
Fotograma de 'Profile' (Timur Bekmambetov, 2018), pel·lícula amb què comença la jornada d'aquest dissabte / Cinema Jove

Aquest dissabte comença la secció oficial de Websèries a concurs de Cinema Jove, que es farà al Centre Octubre de Cultura Contemporània. Hi participen 13 produccions dels Estats Units, Espanya, l'Argentina, Suïssa, França i el Canadà. Cinema Jove vol destacar aquest gènere pel seu paper precursor en el canvi social del consum audiovisual.

Durant dues jornades el Centre Octubre de Cultura Contemporània acull una sèrie d'activitats que començaran amb una trobada entre premsa, públic, jurat i creadors d'aquesta secció, a la qual seguirà la projecció del llargmetratge Profile (Timur Bekmambetov, 2018) que s'estrenarà en exclusiva per a Espanya en Cinema Jove.

En el programa de Webseries es projectaran set de les tretze produccions a concurs: la nord-americana The Well, d'Adam Wheeler; M, de Javi Devitt; el documental seriat Kynnstlah. A series of portraits, de Joel Fendelman i Sandra Bertalanffy; el drama canadenc Vieux Jeu, de Quentin Fabiani; la producció argentina Noche de amor, de Pedro Levati; la proposta eròtica russa In Bed, de Shota Gamisonia; i la suïssa BIP, de Vincent Bosse.

A més, durant el cap de setmana, hi haurà trobades amb creadors, taules redones, càpsules informatives, i col·loquis en què els especialistes oferiran informació específica per a professionals.

També et pot interessar

stats