Trenta autors participen en la 8a edició del festival VLC Negra

Víctor del Árbol, Elia Barceló o Lorenzo Silva, entre els participants d'aquesta edició que se celebra del 6 al 14 de novembre.

Presentació de la programació de VLC Negra
Presentació de la programació de VLC Negra / Josele Bort

Una trentena d'autors faran possible la huitena edició del festival VLC Negra. Se celebrarà entre el 6 i el 14 de noviembre, però els actes presencials estaran concentrats només durant els caps de setmana i amb les màximes mesures de seguretat. Enguany, a causa de la pandèmia, es redueixen les seus i els trobades, que només seran a Ribes Espai, al Parc Central de València, seu de la Universidad Popular, i a l’FNAC. Però seran emeses per ‘streaming’ a través de les xarxes del festival.

També s'han programat clubs de lectura presencials en biblioteques i tres trobades virtuals amb diferents instituts de secundària amb l'escriptora francesa Sophie Henaff, que permetrà que els alumnes puguen conversar amb ella sobre els llibres que han llegit recentment.

Entre els autors que participaran enguany en el festival hi ha autors espanyols i valencians com Elia Barceló, Víctor del Árbol, Jordi Sierra i Fabra (que rebrà el premi González Ledesma a la seua trajectòria), Guillermo Galván, Pere Cervantes, Manuel Loureiro, Jordi Llobregat, Mikel Santiago, César Pérez Gellida, Lorenzo Silva, Fernando Rueda, Gonzalo Giner, Rosario Raro, Ramón Palomar, Javier Menéndez Flores, Joan Carles Ventura, David Marín, Núria Cadenas, Álex Martín, Juan Ramón Biedma, Susana Martín Gijón, Aro Sainz de la Maza, Marta Robles, Marta Sanz i David Llorente.

També participaran en activitats de no ficció Vicente Garrido, Carlos Quilez, Bea Osa i Vanessa Lozano. Per raons sanitàries, el festival no comptarà enguany amb autors estrangers, una constant dins del festival VLC Negra.

També et pot interessar

stats