Així treballa l’alacantí Enric Ortuño, coordinador d’escenes íntimes als rodatges internacionals

Viu a Londres des de fa dotze anys i s'ha ocupat de sèries com els Bridgerton 

Així treballa l’alacantí Enric Ortuño, coordinadors d’escenes íntimes als rodatges internacionals / À Punt NTC

Bertolucci va rodar L'últim tango a París amb Marlon Brando, però va ometre avisar la protagonista, Maria Schneider, que l'escena de sexe seria real. És un dels abusos reconeguts i notariats de la història del cine i que ara tracten d’evitar els coordinadors d'intimitat, que busquen que els platós de rodatge no siguen un espai per a humiliar els intèrprets.

L'alacantí Enric Ortuño és un dels coordinadors d'intimitat més sol·licitats als sets de rodatge internacionals. Viu a Londres des de fa dotze anys i vetla per les actrius i els actors en escenes de sexe.

Aquesta figura coordina la intimitat de les escenes vulnerables. Un treball de mediador, amb lectura de guió prèvia, que coreografia i posa límits al treball escènic. 

Ortuño és responsable de les seqüències de sexe en el set de rodatge de la sèrie els Bridgerton, Ted Lasso, Domina, i infinitat de produccions per a la BBC, plataformes televisives britàniques i nord-americanes. En la indústria audiovisual espanyola, la professió d'Enric és una quimera. 

També et pot interessar

stats