La tràgica vida de la soprano Maria Callas ompli l’escenari del Palau de les Arts

Albert Boadella, dramaturg i director, torna a l’escena lírica amb una obra que escenifica els últims anys de la vida de l’artista

Maria Callas era una virtuosa cantant d'òpera / À Punt NTC

Maria Callas, l'estrela del bel canto i llegenda de la música, va tindre una existència marcada per l'amor i l'abandonament. Era una virtuosa cantant d'òpera, supèrbia a l'escenari, però també va ser fràgil en la vida. Amb el cor trencat, passà els últims anys refugiada en un món de records al seu apartament de París. Albert Boadella, dramaturg i director, torna a l’escena lírica amb una obra que escenifica els últims anys de la vida de Maria Callas, al Palau de les Arts de València, amb l'espectacle líric Diva, que representa des d’aquest dijous fins al pròxim diumenge. Era una etapa en què “li costava cantar i fins i tot desafinava”, ha assegurat Boadella.

La cantant soprano Maria Rey interpreta Maria Callas i assegura que la gent veu normalment la Callas cantant, però el seu repte és “interpretar la Maria Callas dona”, amb la seua tragèdia absoluta. “El resum per a mi és que va ser una desgraciada”, ha descrit l’artista. 

Aquesta obra suposa també una aposta pel canvi en la trajectòria del director. “De cop i volta, el teatre en prosa em va avorrir i vaig preferir el teatre de la paraula amb la música”, ha explicat Boadella sobre la seua nova creació, que vol mostrar una Maria Callas sempre a la vora del precipici.

També et pot interessar

stats