'Total Eclipse of the Heart’, el clàssic de Bonnie Tyler, arriba als mil milions de reproduccions en YouTube

La cançó del 1983 va consagrar a l'artista gal·lesa, que a partir d'octubre farà una gira per a commemorar els 40 anys d'un tema que ha passat a formar part del Billion Views Club (BVC) de YouTube

Sony ha llançat una edició en vinil en color roig del 40 aniversari de l'emblemàtic àlbum de Bonnie Tyler, 'Faster Than The Speed of Night'
Sony ha llançat una edició en vinil en color roig del 40é aniversari de l'emblemàtic àlbum de Bonnie Tyler, 'Faster Than The Speed of Night' / Sony

El vídeo musical Total Eclipsi of the Heart de Bonnie Tyler, del 1983, acaba de superar els mil milions de visites en YouTube i es converteix en un dels pocs vídeos de la seua època a aconseguir aquesta xifra històrica.

El videoclip el va filmar i dirigir Russell Mulcahy al Sanatori Holloway d'Anglaterra. La cançó la va escriure i produir Jim Steinman i es va llançar en el cinqué àlbum d'estudi de Tyler, Faster Than the Speed of Night (1983).

Està inspirat en la pel·lícula Futureworld, del 1976, i l'escenari és un gran hospital gòtic victorià prop de Virgínia Water, (Surrey, Anglaterra). El vídeo, surrealista i al·legòric, mostra Tyler vestida de blanc i amb roba vaporosa i joves interns amb aparença d'àngels d'ulls brillants i sinistres ballant i participant en diverses activitats escolars o cantant en un cor.

Acaba amb una tornada a la realitat en la qual Bonnie es presenta davant els xics i un d'ells la mira amb els ulls brillants sense quedar clar si es tracta d'una al·lucinació d'ella o si continua somiant.

D'aquesta manera, la mítica cançó que va estar quatre setmanes en el número u des del seu llançament i va consagrar en el seu dia l'artista gal·lesa ha passat a formar part del Billion Views Club (BVC), l'exclusiu club de vídeos que compten amb més de mil milions de reproduccions en YouTube.

Bonnie Tyler realitzarà entre octubre i desembre una gira per a commemorar els quaranta anys de la seua cançó més popular en el seu 40é aniversari. Una cançó que ha venut més de tres milions de còpies en tot el món fins ara.

També et pot interessar

stats