Tot a punt per a l'inici del 10 Low Festival de Benidorm

S'espera l'arribada de 70.000 ‘lowers’ durant els dies 27, 28 i 29 de juliol amb el cartell de complet.

Muntatge d'un dels quatre macroescenaris del Low Festival 2018 de Benidorm
Muntatge d'un dels quatre macroescenaris del Low Festival 2018 de Benidorm

A la Ciutat Esportiva Guillem Amor de Benidorm s'ultimen els preparatius per a acollir un any més el Low Festival, que enguany compleix 10 anys. Al recinte centenars d'operaris acaben de muntar els quatre grans escenaris que es distribueixen al llarg de 30.000 m² en aquestes instal·lacions. Una gran infraestructura per a acollir un macroconcert que celebra aquest aniversari amb molt bones perspectives de públic i de qualitat musical.  Segons el director del Low Festival, José Manuel Piñero, els 18.000 abonaments disponibles ja s'han venut i pràcticament ja no queden entrades. Per a tres dies, l'abonament general costa 76 euros i l'entrada de dia es ven des de 40 euros.

Unes 70.000 persones arribaran a Benidorm aquests dies i s'allotjaran en hotels i càmpings de la ciutat. L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, aplaudeix la trajectòria d'un festival que ja s'ha consolidat a Benidorm i tot Espanya com una cita important dins del turisme de festivals. A més, congrega un públic fidel –un 60 per cent dels lowers ha assistit en les cinc edicions anteriors–  que deixa beneficis importants en l'economia local.

El recinte del Low Festival ofereix moltes comoditats per als assistents, com ara zones de relax, una piscina olímpica, un pop-up market o una zona de restauració internacional amb opcions per a celíacs i vegans. A més, es poden seguir els concerts principals per streaming a través de pantalles gegants. La Ciutat Esportiva Guillem Amor té capacitat per a acollir 40.000 persones però l'aforament es limitarà cada dia a 25.000 persones per a evitar massificacions. Pel que fa al dispositiu de seguretat, el formaran unes 200 persones, entre vigilants, Policia Local, Policia Nacional i sanitaris. A més, hi haurà controls per a evitar els botellots a l'interior de les instal·lacions.

El Low Festival arranca aquest divendres amb una festa de benvinguda a la platja de Llevant, amb entrada gratuïta on actuaran Viva la Fête i Crepúsculo, entre d'altres. Pel festival passaran els millors artistes i DJ del panorama nacional i internacional amb música electrònica, indie, pop i  rock. Destaquen el duet britànic The Chemical Brothers, Editors –que ja hi van actuar amb molt d'èxit fa quatre anys– i Phoenix. 36 hores de música en directe al llarg de tres dies en què actuaran més de 70 artistes i grups musicals.

També et pot interessar

stats