Tot a punt per al Feslloc, amb un aforament de 2.000 persones per dia

El públic del festival, que se celebrarà el 9 i 10 de juliol a Benlloc, estarà assegut i amb mascareta en taules d'un màxim de deu persones, on podran prendre consumicions

Actuació dels Feslloc 2020
Actuació dels Feslloc 2020 / Pepe Girona
06 de juliol 2021 - 10:23

El Feslloc, que se celebrarà aquest 9 i 10 de juliol a Benlloc, a la Plana Alta, ja ho té tot a punt per a començar. El festival arriba a la seua quinzena edició sota el lema "Feslloc, quinze anys de revoltes" defensant la música en valencià i la cultura segura i necessària. L'organització, que ha hagut d'estar molt atenta a les mesures sanitàries per la Covid-19, ha canviat un parell de vegades el format, i ha anunciat un aforament de màxim 2.000 persones per dia.

Els assistents al festival estaran asseguts en taules d'un màxim de deu persones on podran prendre consumicions. S'ha habilitat un servei a taula per a limitar cues, tot i que també es podrà demanar a la barra. La mascareta serà obligatòria en tot moment, menys quan s'estiga consumint una beguda.

Imatge del festival de 2020 amb el públic assegut
Imatge del festival de 2020 amb el públic assegut / Pepe Girona

Els concerts començaran a les 19:30 hores i s'acabaran a les 2:00 de la matinada, més prompte que en altres edicions per a facilitar la marxa escalonada dels assistents als seus llocs de pernoctació, ja que enguany no hi haurà acampada.

Es podrà començar a validar l'entrada i recollir les polseres d'accés a partir de les 17:30 hores. L'organització ha fet una crida a la gent per a arribar amb temps a la zona del festival, al camp de futbol, a l'entrada de Benlloc.

Concerts programats

Zoo, El Diluvi, Xavi Sarrià, Maluks, Feliu Ventura, Jonatan Penalba, Tito Pontet, Blackfang, The Dance Crashers i Malparlat són els artistes que tocaran al Feslloc 2021. Zoo ha confirmat la seua actuació al Feslloc, tot i que la formació ha cancel·lat alguns dels seus concerts anteriors per positius de Covid-19 en el seu equip tècnic.

També et pot interessar

stats