Tot preparat a Borriana per al desé aniversari de l'Arenal Sound

Els assistents arriben aquest dilluns per a gaudir del festival, que enguany presenta un cartell molt interessant amb noms com Martin Garrix.

Es preveu l'assistència de milers de persones al desé aniversari de l'Arenal Sound

La localitat de Borriana, a la Plana Baixa, ho té tot preparat per a celebrar el desé aniversari del festival Arenal Sound, que se celebra aquesta setmana, del 29 de juliol fins al 4 d'agost. Enguany presenta un cartell de luxe amb motiu, precisament, dels deu anys. Hi destaquen el DJ neerlandés, Martin Garrix; el rock de Thirty Seconds to Mars, la banda liderada pel polifacètic Jared Leto; o els espanyols Vetusta Morla, que ja van actuar en el FIB de Benicàssim.

El festival comença ja el 29 de juliol amb un concert del grup valencià Bombai a la plaça del Llaurador de Vila-real. I a partir del 30 de juliol, tots els concerts tindran lloc a la platja de Borriana als cinc escenaris de l'Arenal Sound.

Aquest dilluns arriben al recinte els primers ‘sounders’, que acamparan en les dos zones instal·lades al càmping de la platja i a la Malva-rosa de Borriana.

També et pot interessar