Tot preparat per a la 25 edició del FIB

Música i solidaritat envairan els carrers de Benicàssim del 15 al 21 de juliol

VÍDEO | Tot preparat per a la 25 edició del FIB

Benicàssim es prepara per a acollir més de 130.000 fibers d’arreu del món a partir del dijous 18 de juliol. 

L’inici de les activitats d’enguany s’avança tres dies, en els quals els carrers de Benicàssim s’ompliran de música per a celebrar les bodes de plata del festival. Del 15 al 17 de juliol un grapat de directes i sessions, entre les quals destaquen les protagonitzades per Dave Rowntree (Blur), Carl Barât (The Libertines) o IDLES acostaran l’essència del FIB al locals de la localitat de la Plana Alta.

A més, la solidaritat estarà més present que mai els dies previs al festival. Una cursa de karts en benefici de Creu Roja i un partit de futbol a favor de Save the Children ompliran l’agenda d’aquesta edició especial. 

El cartell per a les bodes de plata

El FIB presenta una oferta musical al nivell del seu 25é aniversari. El discjòquei Fatboy Slim, la solista Lana del Rey, la banda nord-americana Kings of Lion i els espanyols Vetusta Morla encapçalen el cartell d’aquesta edició del festival que arriba a Benicàssim del 18 al 21 de juliol. És un cartell internacional que també inclou les millors figures del panorama nacional com Marina, Carolina Durante o La M.O.D.A.

També et pot interessar

stats