Tot està enllestit per a l'arribada dels Reis d'Orient a la Comunitat Valenciana

La tradicional Cavalcada d'Alcoi es podrà seguir a través de la televisió i les xarxes d'À Punt.

L'ambaixador dels Reis d'Orient desfila pels carrers d'Alcoi
L'ambaixador dels Reis d'Orient desfila pels carrers d'Alcoi / Marc Mullor

Ses Majestats d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, pujaran a les carrosses a la ciutat de València, en una desfilada en què participaran nou formacions musicals, dotze comparses amb cent artistes i vora 300 figurants i 32 carrosses, tres més que l'any passat. Durant els vora dos quilòmetres de recorregut es repartiran 10.000 quilos de caramels sense gluten, més que l'any passat, i 20.000 punts de lectura de paper plantable amb 600.000 llavors de flors, en honor al tema central de la cavalcada d'enguany: l'ecologia i el medi ambient.

A Alacant, com a novetat enguany, en acabar la cavalcada, els Reis d'Orient escenificaran l'Adoració de Jesús a la plaça de l'Ajuntament, on s'instal·larà un betlem nadalenc vivent.

A Castelló de la Plana es llançaran 8.000 quilos de caramels en una desfilada amb el circ com a temàtica en què participaran vora 500 persones. Com a novetat, un intèrpret de llengua de signes acompanyarà Melcior, Gaspar i Baltasar i farà accessibles els seus discursos.

À Punt seguirà l'arribada dels Reis a Alcoi, una de les cavalcades més antigues de l'Estat espanyol

À Punt seguirà de molt prop l'arribada enguany dels Reis d'Orient, el moment de Nadal més esperat per les xiquetes i els xiquets. A partir de les sis de la vesprada es podrà gaudir en directe en la televisió d'À Punt de la retransmissió de la tradicional cavalcada d'Alcoi, i també en el web i les xarxes socials.

Aquesta cavalcada, una de les més antigues de l'Estat, està declarada bé d'interés cultural i festa d'interés turístic nacional. A més, À Punt participarà amb carrosses pròpies i els personatges de La Colla en els seguicis reials de les cavalcades de València, Castelló i Alacant.

També et pot interessar

stats