Torrevella impulsa un cicle de concerts a les províncies d’Alacant i Múrcia per a promocionar les havaneres

Un cor de dèsset professionals creat fa poc interpretarà els recitals per a promoure el gènere l’any en què el certamen del Baix Segura celebra el 70é aniversari

Un dels cors participants en Certamen Internacional d'Havaneres i Polifonia que acull cada estiu Torrevella
Un dels cors participants en el Certamen Internacional d'Havaneres i Polifonia que acull cada estiu Torrevella / Certamen Habaneras Torrevieja

Dèsset cantants protagonitzaran una sèrie de concerts d'havaneres i polifonia dins del projecte “Habaneras en tu Puerta” per a promocionar aquest gènere a les províncies d'Alacant i Múrcia. La iniciativa, que ha posat en marxa el Patronat Municipal d'Havaneres a través de l’Associació Veus Líriques del Mediterrani, programa una sèrie de concerts d’havaneres i polifonia interpretats per un cor de dèsset professionals de nova creació.

Aquests concerts tindran lloc en diferents localitats de les províncies d'Alacant i Múrcia; els dos primers seran aquest pròxim cap de setmana a Rojales i Los Montesinos, al Baix Segura.

Els concerts s'oferiran amb una presentació prèvia per a promoure el gènere de l'havanera, la qualitat musical i la importància del Certamen Internacional d'Havaneres i Polifonia, a més del patrimoni cultural de Torrevella.

El Patronat de Municipal d'Havaneres vol, a través de diferents canals i projectes de difusió i distribució, fomentar no només la difusió de l'havanera com a cant popular que cal mantindre i promocionar, sinó també el mateix certamen, que enguany celebra el 70é aniversari.

També et pot interessar

stats