La gala de cloenda del Festival de Cine d'Alacant, aquesta vesprada pel web d'À Punt

'Torreta & Sebastian United', ha rebut aquest divendres el Premi À Punt a projecte de ficció del certamen

El Festval de Cine d'Alacant ha premiat quatre projectes d'entre 110 presentats.
El Festival de Cine d'Alacant ha premiat quatre projectes entre 110 presentats / À Punt NTC
04 de juny 2021 - 18:49

La 18 edició del Festival de Cine d'Alacant entra en la recta final i aquesta vesprada celebrarà la gala de cloenda, que serà retransmesa pel web d'À Punt Mèdia.

Aquest divendres ha entregat els seus premis el tercer laboratori de propostes i presentació de nous projectes de ficció del festival. Amb el doble de projectes presentats que l'any anterior, la mostra s'ha allargat durant cinc dies i ha conclòs en l'acte que ha destacat quatre propostes entre les 110 presentades.

À Punt Mèdia ha participat en el lliurament dels premis, i han guardonat Ángela Bosh i Álvaro Iglesias per la seua producció Torreta & Sebastian United amb el Premi À Punt a projecte de ficció, un premi que ha lliurat César Martí, director de Continguts i Programació d'À Punt Media.

“Per a À Punt ha sigut molt satisfactori participar en el laboratori de projectes de ficció, una iniciativa magnífica per al sector del cinema. El gran nombre de propostes de llargmetratges, curtmetratges, sèries i minisèries arribades de tota Espanya demostra que el Festival de Cinema d'Alacant està cada vegada més present en el panorama del cinema espanyol”, ha comentat el director de Continguts i Programació d'À Punt, César Martí, que ha continuat explicant que “Alacant és aquests dies punt de trobada de productors de cinema que realitzen un pitching a les cadenes de televisió i, la qualitat dels projectes és tan elevat, que molts d'ells es materialitzaran i els veurem en pantalla”.

Per la seua part, Alicia Albares ha guanyat amb La mala madre el Premi Impulsa a millor projecte de ficció, Inés Muñoz i Andrea Marnez han obtingut amb Ali&Oli el Premi Edusi a projecte innovador i Marisa Crespo i Moisés Romera han alçat el Premi Fundació SGAE a projecte creatiu amb Tú no eres yo.

El director del Festival, Vicente Selva, ha indicat que l'organització espera "seguir avançant, de cara a les pròximes edicions, en aquest Laboratori per ampliar els continguts i continuar mostrant el talent audiovisual que aflora en les noves promeses".

També et pot interessar

stats