Torna el MIM de Sueca, un clàssic de teatre al carrer

Fins diumenge es faran 55 representacions en 13 espais escènics

Torna el MIM de Sueca, un clàssic de teatre al carrer

Torna un clàssic de teatre al carrer, la Mostra Internacional de Mim de Sueca. La pandèmia va suspendre aquesta celebració cultural el 2020 però enguany, en aquesta edició 31, ha tornat amb molta força. La mateixa que porten 26 companyies de diversos països, entre les quals també n'hi ha valencianes.

Fins diumenge es faran 55 representacions en 13 espais escènics. S'estrenen 14 espectacles, i entre el públic n'hi ha de totes les edats i procedències, i també programadors culturals espanyols i estrangers, perquè el Festival de Mim de Sueca és un referent.

Al festival, com a la resta d’espectacles que s’han fet enguany, li ha tocat adaptar-se a les restriccions sanitàries per la pandèmia. El director del festival MIM de Sueca, Joan Santacreu, ha explicat a À Punt Notícies que per a aquesta edició s’han duplicat espais i aforaments. No hi ha espectacles itinerants i tots seran a l’aire lliure i amb aforament controlat. “Ens hem reformulat per a viure amb molta intensitat aquesta edició”, ha manifestat.

À Punt és el mitjà oficial del festival i el programa de la ràdio Pròxima parada regalarà entrades d'alguns dels espectacles amb què ens mima la capital de la Ribera Baixa. 

També et pot interessar

stats