Torna l'Arenal Sound amb una previsió de 50.000 assistents diaris

Els primers sounders, arribats en autocars i cotxes des de diferents punts d'Espanya, ja ocupen el càmping per a gaudir de set dies de música i festa

Gent en la piscina del festival
Gent en la piscina del festival / Arenal Sound

El recinte de l'Arenal Sound, a Borriana (Plana Baixa) torna a obrir les portes per a acollir una nova edició d'aquest festival, ja consolidat com a un dels referents de l'estiu. Al llarg del dimarts s'espera l'arribada de milers de 10.000 joves a bord dels 200 autocars contractats des de diversos punts d'Espanya. Però la cua fa hores que ha començat per tal d'aconseguir els millors llocs per a l'acampada.

Diu l'organització que s'estima una afluència de 50.000 persones. Els més matiners ja s'han instal·lat a les zones d'acampada.

C tangana i Mike Towers són els caps de cartell. Els preus s'han ajustat per al públic d'entre 18 i 25 anys, totalment de baix cost amb 40 euros per una setmana de festival, és a dir, música i platja per set euros al dia. Seran sis dies de música en directe, des d'aquest dimarts fins diumenge.

Després de dos anys de parada, els sounders han guardat les entrades comprades el 2019 amb pany i clau per a gaudir enguany dels concerts de més de huitanta artistes, entre ells, Bizarrap o Duki.

Horaris dels concerts
Horaris dels concerts / Arenal Sound

2.000 efectius de seguretat

Enguany el festival comptarà amb un dispositiu de seguretat i emergències de quasi 2.000 efectius. Les noves mesures abordades en la junta de seguretat local a l'Ajuntament de Borriana tindran com a objectiu garantir la protecció de la població local i dels participants.

Per a això es portaran a terme les restriccions al trànsit nocturn a partir del dijous dia 4 a l'avinguda de la Mediterrània, i també mesures com ara la identificació de les zones de descans més sonores o l'ús d'acreditacions per a minimitzar l'impacte de les cues al recinte.

Amb aquestes noves mesures es pretén garantir la protecció de la població local i dels participants d'un dels festivals més multitudinaris del país.

Els grups del cartell principal començaran a actuar a partir de dijous, tot i que aquest dimarts i dimecres hi ha la festa de benvinguda, amb diverses actuacions.

Mapa del recinte del festival
Mapa del recinte del festival / Arenal Sound

També et pot interessar

stats