Torna la jornada de portes obertes al Palau de les Arts

Aquesta fita marca l'inici de la temporada de teatre del centre d'arts.

El públic podrà recórrer lliurement i de manera ininterrompuda els espais del complex
El públic podrà recórrer lliurement i de manera ininterrompuda els espais del complex

Aquest diumenge, 23 de setembre, el Palau les Arts celebra l'onzena jornada de portes obertes, que marca l’inici de l’activitat artística en el teatre.

Les Arts obrirà a les 11.00 h fins les 17.00 h, temps durant el qual el públic podrá recórrer lliurement tots els espais del complex. A més es realitzaran un concert i dos recitals gratuïts.

El cos artístic del Centre Plácido Domingo oferirà un espectacle amb què repassarà alguns dels títols que es podran veure complets durant aquesta temporada, com ara La flauta Màgica, de Mozart; Rigoletto, de Verdi, o Lucia di Lammermoor, de Donizetti. Aquestes representacions tindran lloc en el Teatre Martín i Soler en dues sessions, una a les 12.00 h i un altra a les 17.00 h.

A més, l’Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV) oferirà un concert sota la direcció de Gabor Takács-Nagy en l’auditori. Les obres que s’hi interpretaran són l’obertura de La capricciosa corretta, de Martí i Soler, i Concert per a clarinet, K 622, de Mozart, amb Joan Enric Lluna com a solista. La segona part estarà dedicada al repertori rus amb Suite número 4, de Txaikovski, i la Primera simfonia, de Prokófiev.

També et pot interessar

stats