Torna la Festa del Cinema amb preus rebaixats en més de 3.000 pantalles

En la dissetena edició destaquen els llargmetratges ‘Mientras dure la guerra’, ‘Downton Abbey’ i ‘Joker’.

Cartell de la XVII edició
Cartell de la XVII edició / Festa del Cinema

Les persones cinèfiles que encara no hagen vist pel·lícules com Mientras dure la guerra, Downton Abbey o Joker tenen la possibilitat de veure-les els pròxims tres dies pel preu rebaixat de 2,90 euros si acudeixen a alguna de les més de 3.000 pantalles que celebren la Festa del Cinema.

És la dissetena edició d’una festa que va nàixer per a motivar el públic a veure les pel·lícules en pantalla gran, una iniciativa organitzada per la Federació de Distribuïdors Cinematogràfics, la Federació de Cinemes d’Espanya i l’Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals, que compta amb el suport de 351 cinemes de tot Espanya. Qui hi estiga interessat pot adquirir entrades en els webs dels cinemes o plataformes habituals de venda de tiquets i, a partir d’aquest dilluns, primer dia de la Festa del Cinema, també en taquilla.

El cinema espanyol estarà representat per títols recentment estrenats, com @buelos: nunca es tarde para emprender, El asesino de los caprichos, El silencio de la ciudad blanca o El viatge de Marta (Staff only). També és una oportunitat de veure abans de la seua estrena La trinchera infinita, la nova pel·lícula dels creadors d’Handia i Loreak, la primera que els bascos roden en castellà i fora d’Euskadi, que es podrà veure només en una trentena de sales i en horaris concrets.

Si es busquen títols europeus, a banda de Dontown Abbey, es poden visionar Adults in the room, l’última de Costa Gavras; Petites mentides per estar junts i Tan cerca, tan lejos, entre altres. Això sense oblidar els últims llançaments de Hollywood que segueixen en cartellera, com ara Abominable, Ad Astra, Dia de pluja a Nova York, Géminis, It Capítulo 2, La família Addams, Maléfica 2: Maestra del mal, Noche de bodas, Secretos de estado i Zombieland: mata y remata.

També et pot interessar

stats