Torna 'Cultura als barris' a València amb mesures de seguretat

El veïnat tindrà a l’abast fins al 29 de novembre més de 120 activitats a l’aire lliure.

Torna 'Cultura als barris' a València amb mesures de seguretat
Torna 'Cultura als barris' a València amb mesures de seguretat

La programació de 'Cultura als barris' 2020 a València va arrancar aquest divendres a la plaça de l’Església de Benicalap amb una representació de l‘òpera El tutor burlat, de Vicente Martín i Soler, dins del projecte Les Arts Volant. El veïnat dels diferents barris de València tindrà a l’abast fins al 29 de novembre més de 120 activitats a l’aire lliure. Les mesures de seguretat que s’estipulen per a la realització d’actes a l’aire lliure consisteixen a mantindre una distància de seguretat entre el públic assistent, mascaretes obligatòries i ús de gel desinfectant a l’accés a l’espai de l’activitat.

La programació està prevista perquè es desenvolupe en huit barris cada setmana alternativament, sempre els divendres, dissabtes i diumenges. Aquesta organització permetrà que cada grup de huit barris alterne programacions culturals cada tres setmanes per a no saturar la programació d’activitats en un únic barri.

Juntament amb l’òpera, es mantenen en la programació actuacions de caràcter escènic com ara teatre i dansa, grups de circ i teatre infantil, concerts, propostes escèniques vinculades a l’humor, així com lectures de poesia i narració oral. Per a acabar, aquest any s’incorpora la projecció de curts clàssics de cinema mut en blanc i negre, que ens donaran l’oportunitat de gaudir de Buster Keaton amb música en directe del trio Swingloïde, tal com es feia en les primeres projeccions de cine.

També et pot interessar