Torna 'Cultura als barris' a València amb mesures de seguretat

El veïnat tindrà a l’abast fins al 29 de novembre més de 120 activitats a l’aire lliure.

Torna 'Cultura als barris' a València amb mesures de seguretat
Torna 'Cultura als barris' a València amb mesures de seguretat

La programació de 'Cultura als barris' 2020 a València va arrancar aquest divendres a la plaça de l’Església de Benicalap amb una representació de l‘òpera El tutor burlat, de Vicente Martín i Soler, dins del projecte Les Arts Volant. El veïnat dels diferents barris de València tindrà a l’abast fins al 29 de novembre més de 120 activitats a l’aire lliure. Les mesures de seguretat que s’estipulen per a la realització d’actes a l’aire lliure consisteixen a mantindre una distància de seguretat entre el públic assistent, mascaretes obligatòries i ús de gel desinfectant a l’accés a l’espai de l’activitat.

La programació està prevista perquè es desenvolupe en huit barris cada setmana alternativament, sempre els divendres, dissabtes i diumenges. Aquesta organització permetrà que cada grup de huit barris alterne programacions culturals cada tres setmanes per a no saturar la programació d’activitats en un únic barri.

Juntament amb l’òpera, es mantenen en la programació actuacions de caràcter escènic com ara teatre i dansa, grups de circ i teatre infantil, concerts, propostes escèniques vinculades a l’humor, així com lectures de poesia i narració oral. Per a acabar, aquest any s’incorpora la projecció de curts clàssics de cinema mut en blanc i negre, que ens donaran l’oportunitat de gaudir de Buster Keaton amb música en directe del trio Swingloïde, tal com es feia en les primeres projeccions de cine.

També et pot interessar

stats