Torna el cicle de bandes a Les Arts amb música tradicional i de 'West Side Story'

Diumenge es dona el tir d’eixida d’un cicle de sis concerts

Banda de música a Les Arts
Banda de música a Les Arts / Les Arts

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i el Palau de les Arts donen el tir d’eixida aquest diumenge a una nova edició de "Bandes a Les Arts", el cicle que obri la porta del coliseu a formacions federades de tot el territori, vinculant-les a la seua programació, amb peces del musical West Side Story i música tradicional.

Per a l'onzena edició de "Bandes a Les Arts" s’han programat sis noves agrupacions que tindran lloc en jornades dominicals fins a la primavera del 2023, amb dos concerts per dia, un a les 12:00 hores i un altre a les 17:00. Les primeres bandes que pujaran a l'escenari aquest diumenge, 11 de desembre, seran les del Centre Instructiu Musical Tendetes i la Unió Musical de Carlet.

Al matí, la formació del Centre Instructiu Musical Tendetes obrirà aquesta temporada amb una actuació que inclourà el cor de la societat per a interpretar passatges de West Side Story, a més d'oferir reconegudes peces com La Concha Flamenca o Mar i Bel. A la vesprada serà el torn de la Unió Musical de Carlet, que navegarà pel repertori líric, el jazz i la música tradicional valenciana.

La resta del cicle es desplegarà en els primers mesos del 2023. El 26 de febrer pujaran a l'escenari de Les Arts la Unió Musical Mislata i la Societat Musical Santa Cecília de Requena. Com a colofó, el 30 d'abril tancaran el cicle la Societat Musical de Benimodo i l’Agrupació Artisticomusical de Tavernes Blanques.

També et pot interessar

stats