‘Torna a Les Arts’, deu recitals amb localitats amb preu únic de cinc euros al Palau de les Arts

Actuaran l'Orquestra de la Comunitat Valenciana, els artistes del Centre de Perfeccionament i el Cor de la Generalitat.

Sala Principal del Palau de les Arts de València
Sala Principal del Palau de les Arts de València / Mikel Ponce i Miguel Lorenzo

El Palau de les Arts posa aquest dilluns a la venda les entrades per al cicle de concerts i recitals ‘Torna a Les Arts’, amb què el centre cultural reprén l'activitat artística. Després del concert dedicat al personal sanitari el divendres 12 de juny, la Sala Principal, acollirà, a partir del dissabte 13 d'aquest mes, deu sessions amb diferents propostes a càrrec de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana, els artistes del Centre de Perfeccionament i el Cor de la Generalitat.

Els concerts, amb localitats amb un preu únic de cinc euros, tindran una hora de duració, sense parar, i es faran els dijous, divendres i dissabtes, fins a l'11 de juliol vinent.

En virtut dels protocols sanitaris, les sessions es comercialitzen amb butaca numerada i un aforament sempre ajustat a la normativa vigent. Les Arts recorda que, dins de la seua aposta per fomentar la lírica i la música clàssica per a les persones més joves, les sessions dels divendres es reservaran exclusivament a menors de 29 anys.

Les entrades poden adquirir-se a través del lloc web de les Arts, així com en el telèfon 902 202 383, que estarà operatiu de dilluns a divendres de 10:00 a 14:30 hores. La compra mínima des del web és de dues localitats contigües. Les entrades individuals únicament poden sol·licitar-se per mitjà de la línia de venda telefònica.

La direcció artística de les Arts ha adaptat les diverses propostes i programes musicals als requisits de la situació actual. Tant l'Orquestra de la Comunitat Valenciana, en agrupació de cambra, com el Cor de la Generalitat, amb una plantilla reduïda, mantindran en tot moment les exigències de distanciament sobre l'escenari.

L'Orquestra de la Comunitat Valenciana oferirà tres programes diferents durant aquest cicle: un per a instruments de corda, amb pàgines de Mozart, Dvorák, Barber i Txaikovski, un altre dedicat exclusivament a la secció de vents, amb obres de Donizetti, Gounod i Beethoven, i una tercera proposta per a vents i cordes amb partitures de Cimarosa, Mozart i Haydn.

El Cor de la Generalitat, per la seua banda, en la seua única actuació el 2 de juliol, interpretarà obres de compositors com ara de Victoria, Palestrina, Guerrer, Bach, Elgar, Bruckner, Poulenc i Fauré, entre altres, amb l'acompanyament de Francisco Hervás al piano.

Els cantants del Centre de Perfeccionament, acompanyats pels pianistes José Miguel Román i Stanislav Angelov, interpretaran diferents programes amb àries i romances d'òpera i sarsuela en les seues sessions respectives.

També et pot interessar

stats