Torís, Montserrat, Catadau i Alcàsser celebren les últimes Falles del 2024

Durant aquesta setmana planten els seus monuments i també viuran la Cremà

Moment de la plantà de la falla 2024 de Montserrat / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
04 d'abril 2024 - 07:00 Actualitzat: 05 d'abril 2024 - 10:58

Les Falles del 2024 encara no són història. Com cada any, alguns municipis celebren aquesta festivitat al marge del calendari oficial i general. Són Torís, Catadau i Montserrat, a la Ribera Alta, o Alcàsser, a l'Horta Sud.

Torís viurà aquest dijous un dia de germanor. L'Ajuntament de la localitat, de fet, ha previst a les 22:00 hores el sopar de la Plantà, en què participaran cinc casals. Albades, cercaviles, correfocs, mascletaes i l'Ofrena esguitaran durant els pròxims dies l'agenda festiva de la localitat.

Montserrat, per la seua banda, ja ha plantat aquest dimecres la seua falla i la cremarà, igual que Torís, durant el pròxim cap de setmana.

falles Montserrat
falles Montserrat / Falla de Montserrat (Facebook)

Per la seua banda, l'Ajuntament d'Alcàsser recordava fa uns dies en les seues xarxes que "una vegada disfrutades les festes de la falla Trinquet i la falla Mercat, encara ens queda per celebrar les de la falla Raval". El consistori ha tallat aquest dimecres l'avinguda Colom de la localitat fins al pròxim 8 d'abril.

A Catadau, la tradició fallera va fent-se lloc. Tres anys de vida té una de les comissions que formen part de la festa i que amb la proximitat amb Alfarb, Real i Llombai fa que les poblacions s'agermanen i acaben fent falla un mes sencer.

També et pot interessar

stats