La Tomatina de Bunyol estrena un "passeig de la fama" per a marcar el recorregut

Els visitants podran conéixer on es llancen les tomaques, fer-se fotos amb els taulells en les voreres i, si els segueixen, arribar fins al Museu de la Tomatina

Una de les plaques de la Tomatina
Una de les plaques de la Tomatina / Ajuntament de Bunyol

La Tomatina de Bunyol ha rebut una subvenció de la Diputació de València per a donar a conéixer el recorregut pel qual discorre aquesta festa cada últim dimecres d'agost, mitjançant taulells a manera de "passeig de la fama".

Tots els visitants podran conéixer de prop per on es llancen les tomaques cada any, fer-se fotos amb els taulells metàl·lics instal·lats en les voreres i, si els segueixen, arribar fins al Museu de la Tomatina.

Així podran viure el recorregut d'aquesta festa d'interés turístic internacional "sense tomaques i amb tomaques" gràcies a l'experiència VR Tomatina Virtual que t'endinsa en una típica Tomatina, segons avança el consistori en un comunicat.

Al més pur estil del "passeig de les estreles", Bunyol dona a conéixer aquest potencial turístic, al costat dels seus paratges naturals, la seua gastronomia i edificis històrics i patrimonials, com l'edifici Galán, on també està l'oficina municipal de Turisme i la biblioteca pública Cronista Fernando Galarza.

Reinauguració del Museu de la Tomatina

Precisament, aquest dimarts es reinaugura el Museu de la Tomatina, que compta amb diversos photocalls i permet viure in situ una festa única amb la sala immersiva. A l'acte assistiran agències de turisme i mitjans de comunicació dins de la campanya centrada en la festa com a ganxo per a conéixer Bunyol.

A través de l'oficina de Turisme es pot visitar aquest museu els divendres, dissabtes i diumenges de 10:00 a 13:30 hores i, amb reserva prèvia, els dimecres i els dijous en el mateix horari. Els turistes aprofiten per a conéixer Bunyol, el seu castell, els seus plats, els seus teatres i, de pas, el Museu de la Tomatina.

També et pot interessar