Tir d'eixida a la cinquena edició del Festival de les Arts

L'esdeveniment, amb els abonaments esgotats, compta amb tres escenaris pels quals passaran 24 artistes.

VÍDEO | Tir d\'eixida a la cinquena edició del Festival de les Arts

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València obri les portes a les quatre de la vesprada a la cinquena edició del Festival dels Arts. Un festival que naix de la connexió entre la música i altres disciplines artístiques com el disseny, la il·lustració o la gastronomia, i pel qual passaran 24 artistes que actuaran en tres escenaris.

Els abonaments estan esgotats des de fa mesos i l'organització pretén superar la xifra de les més de 42.000 persones que van passar pel festival en la passada edició.

Aquest divendres serà el moment de gaudir dels concerts d'Amaia, Rozalén, la M.O.D.A i Fangoria en l'escenari principal Heineken. L'escenari Coolway acollirà a Sofia Ellar, Zoo, Shinova i Putochinomaricón; mentre que per l'escenari Brugal passaran Valira, Delaporte, Siloé i Peranoia.

Dissabte serà el torn de Zahara, Iván Ferreiro, Vetusta Morla i Dorian a l'escenari principal. Per l'escenari Coolway passaran Carmen Boza, Carolina Durante, Second i Elyella; i l'escenari Brugal comptarà amb Mr. Perfumme, The Seafood Special, la Plata i Cariño.

Facua denúncia al festival per impedir l'accés amb menjar i beguda

Facua-Consumidors en Acció ha denunciat el Festival dels Artsa Ciutat de les Arts i les Ciències de València davant la Direcció General de Comerç i Consum de la Generalitat per prohibir l'accés a les instal·lacions de l'esdeveniment amb aliments o beguda adquirits a l'exterior, tal com recull en el seu web.

L'associació considera que podria existir una clàusula abusiva, ja que l'activitat principal de l'esdeveniment és el desenvolupament d'un espectacle musical, no l'hostaleria. Es tracta del sisé festival denunciat en 2019 per Facua per aquest motiu després de l'Interestel·lar Sevilla, el Tomavistas de Madrid, l'Iruña Rock Festival, l'Spring Festival d'Alacant i el Palència Sonora.

També et pot interessar

stats