Dos tiktokers alacantins amb ceguera revolucionen les xarxes

El seu humor negre sobre la discapacitat s’ha viralitzat i ja tenen més de 197.000 seguidors

Gravació del pòdcast 'Lo que me faltaba por ver'

Pepelu i Iván López són dos tiktokers alacantins amb ceguera que han revolucionat les xarxes socials fent vídeos d'humor negre sobre la seua discapacitat. En pocs mesos s'han viralitzat i ja tenen 197.200 seguidors. 

Tot va començar fent promoció del pòdcast Lo que me faltaba por ver, que protagonitzen amb un tercer company, Rafa Pérez. En el pòdcast els tres amics conten situacions còmiques que han viscut pel fet d'estar privats del sentit de la vista. Per a ells la millor forma d'encarar el dia a dia és bromejant. En paraules de Pepelu: “millor riure's de la vida, ens la prenem massa seriosament”. 

Els seus vídeos espontanis i improvisats en què contesten els comentaris i preguntes triomfen en totes les plataformes. “Que isquem al carrer, ens reconeguen i vulguen fer-se fotografies amb nosaltres ens sembla estrany”, apunta Iván. 

L'objectiu no era conscienciar-hi la ciutadania, sinó demostrar que les persones amb ceguera també poden ser gracioses, però a la fi han trobat una nova fórmula per a donar visibilitat. “En les xarxes veiem dues persones cegues fent vida normal, que van en moto d’aigua o salten d'un pont subjectats per un arnés", afegeix Rafa. 

També et pot interessar

stats