Tian Lara: "El públic valencià té un sentit de l’humor molt obert"

L’humorista aterra per primera vegada a València amb l’espectacle desmotivacional l''Anticoach', amb les entrades quasi exhaurides

Els humoristes Tian Lara i Pablo Chiapella durant un espectacle d'Anticoach
Els humoristes Tian Lara i Pablo Chiapella durant un espectacle d'Anticoach / À Punt NTC

"Si vols, pots", "creu en tu i tot serà possible" o "hui és un dia perfecte per a ser feliç". Les frases motivacionals inunden les plataformes digitals i tota mena de marxandatge, però si a un lloc no tenen cabuda per entrar és a l’espectacle l’Anticoach. Aquest dissabte aterra a la Rambleta de València, de la mà de l’humorista Tian Lara, aquest xou que, com diu, "no et canviarà la vida". I ho fa amb les entrades quasi exhaurides.

És la primera vegada que l’Anticoach té lloc a València, però l’humorista matisa que a títol individual sí que ha actuat a la ciutat. "Sempre m’hi he sentit molt còmode, el públic valencià té un sentit de l’humor molt obert", manifesta en declaracions a À Punt Notícies. 

En aquest xou, el públic té un paper fonamental. "No hi ha quarta paret, qualsevol cosa que passe en la sala és benvinguda", assegura l’humorista català, que posa com a exemple que el fet d'arribar tard a l’espectacle és motiu de celebració. "Hi ha gent que ha arribat a fer-ho a propòsit", afegeix.

Seria interessant fer una sessió d''anticoaching' a Santiago Calatrava i veure així la part més fosca

"Tot allò que no pot celebrar-se a casa, en aquest espectacle té cabuda. Hem arribat a felicitar a una parella pel divorci i durant dues sessions es va celebrar la inseminació d’una jove del públic", afirma. 

Tian reconeix que l’èxit del xou té a veure amb la base de l’humor, que també pot estar vinculat al dolor o a les desgràcies personals. "Hi ha gent que quan s’aixeca de matí i es veu al mirall pensa que tot li anirà bé. Tot el contrari. Has d’alçar-te cada dia i pensar que fas fàstic", riu el monologuista. 

En l’actuació de la Rambleta el convidat serà el també còmic i actor Pablo Chiapella, conegut pel seu paper d’Amador a la sèrie de televisió La que se avecina. Tian parla d’ell com d’un humorista "excel·lent", però a qui han d'"abaixar-li els fums". "Quan surt al carrer, no passen dos minuts sense que la gent s’acoste a ell, per això hem de treballar molt a desmotivar-lo", diu. 

Preguntat sobre a quin possible personatge valencià li agradaria fer una sessió d’anticoaching, Tian creu que seria interessant parlar amb l’arquitecte valencià Santiago Calatrava i poder veure així "la part més fosca".

També et pot interessar

stats