'The Cut', una història sobre l'ablació femenina, guanya els Docs València

El festival de documentals, que durant una setmana s'ha projectat en 7 sales de la ciutat, es consolida en aquesta segona edició.

Fragment del palmarés de la segona edició del festival

El documental sobre l'ablació femenina 'The Cut', de María Andrés i Ernest José Sorrentino, ha guanyat el festival audiovisual Docs València en la categoria de les produccions valencianes anomenada Mirades. Estem davant d'un treball periodístic que narra la mutilació genital patida per més de 200 milions de dones a tot el món.

El premi a la millor pel·lícula d'àmbit estatal, el de la categoria Panorama, ha recaigut en el film 'Donkeyote' de Chico Pereira. Conta tot un seguit d'experiències entre un home i el seu burro. 

També han rebut premis i mencions especials altres professionals de l'audiovisual valencià, entre els quals Pepe Andreu, Rafa Molés i David Segarra. Es tanca, doncs, una setmana de projeccions de pel·lícules, documentals, activitats i tallers en set seus del Festival repartides per diversos barris de la ciutat de València.

L'afluència d'enamorats de l'audiovisual que la nit de dissabte va omplir de gom a gom el Centre Cultural del Carme a València, dóna fe de la renaixença del sector. Entre els assistents convidats per a entregar guardons hi estava Borja Flors, director de programes d'À Punt Mèdia, qui va constatar com s'està creixent la creació de nous productes i formats audiovisuals amb la posada en marxa del nou espai de comunicació públic de la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats